Vreemdste auto ter wereld ooit gebouwd staat te koop!

Vreemdste auto ter wereld ooit gebouwd staat te koop!

Wat is het dan precies? Simpel, een kunstwerk. Letterlijk. Het is een concept car gebouwd door kunstenaar Joey Ruiter. Het project heet de ‘Consumer Car’. Ruiter wilde hiermee een visie laten zijn voor een auto met helemaal niets. Een auto die zich focust enkel en alleen op autorijden. Zo heeft de auto geen dak of stijlen, zodat je maximaal zicht om je heen hebt. Ook is er geen enkel detail aan de auto aanwezig die afleidt van het rijden.

Dat niet alleen, The Consumer Car heeft expres ‘geen’ design en geen uitrusting. De reden erachter is vrij eenvoudig, want volgens Ruiter verraadt dat de leeftijd van een auto. De vreemdste auto ter wereld moest tegelijkertijd de meest tijdloze zijn. Er zijn dan ook geen badges, meters of een dashboard. Er zitten geen eens deuren in! In plaats daarvan zit er aan de zijkant een gat die je kan gebruiken als opstapje. Het meest opmerkelijke is de voorzijde, want daar zie je een grote spiegel en enorme LED-koplampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next post McLaren 720GT3X, omdat het allemaal nog gekker kan