Volvo vernieuwt V90/S90, ook nieuws voor XC90

Volvo vernieuwt V90/S90, ook nieuws voor XC90

Na de XC60 krijgen ook de Volvo S90 en V90 een modeljaar update. Mat een aantal vernieuwingen kan het model er weer even tegenaan!

Je ziet ze niet ontzettend vaak rijden en dat heeft helaas te maken met hoe prijzig auto’s in Nederland tegenwoordig zijn. Voor een deftige E-segmenter moet je diep in de buidel tasten. Dat betekent in het geval van lease rijdend Nederland dat er sneller wordt gekozen voor een Tesla dan een nieuwe 5 Serie, E-klasse of in dit geval de Volvo S90 en V90.

Modeljaar update Volvo S90, V90 en V90 Cross Country
En dat is jammer, in elk geval voor de diversiteit op de wegen. Met deze modeljaar update voor de Volvo S90 en V90 zijn de modellen nu écht klaar voor de toekomst. Volvo-liefhebbers fronzen misschien hun wenkbrauwen, want een update voor de S90 klinkt vrij recent in de oren. En dat klopt ook. Ongeveer een jaar geleden kreeg dit model een facelift. Nu is er echter sprake van een modeljaar update voor de Volvo S90 en V90 met onder andere de integratie van het nieuwe Android-infotainmentsysteem met Google-functies.

Previous post Shelby Super Snake Speedster wil jij op je oprit hebben
Next post Waarom autoverzekering vergelijken?