Waarom autoverzekering vergelijken?

Waarom autoverzekering vergelijken?

Het is in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Logisch, want je wil natuurlijk niet dat jij, of iemand anders, voor de kosten op moet draaien wanneer er schade is veroorzaakt. Een autoverzekering kan echter best duur zijn, maar wist je dat je jaarlijks tot wel tweehonderd euro kunt besparen op je autoverzekering? Wil je weten of dit voor jou geldt? Ga dan eens online jouw autoverzekering vergelijken! 

Hoe werkt vergelijken?

Je kunt bij diverse websites terecht om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het is daarvoor wel belangrijk dat de website vergelijkt voor jouw situatie, dus je moet wel een aantal gegevens invoeren. Een verzekering kan goedkoop zijn, maar toch duurder uitvallen wanneer je bijvoorbeeld meer kilometers rijdt, of minder schadevrije jaren hebt. Vul dus altijd jouw gegevens in voor een zo accuraat mogelijk resultaat. Wanneer je dat hebt gedaan, krijg je allerlei verzekeraars te zien met de kosten per maand. 

Bekende verzekeraars

Er zijn een aantal bekende verzekeraars die standaard worden meegenomen in de vergelijking. Denk hierbij aan Inshared, Fairzekering, OHRA, a.s.r., maar ook de FBTO autoverzekering. Je kunt er niet alleen terecht voor een FBTO autoverzekering, maar ook voor bijvoorbeeld een woon- of reisverzekering. De voordelen van een verzekering afsluiten bij FBTO zijn onder andere dat je hem zelf samen kunt stellen aan de hand van modules. Deze modules kun je maandelijks aan of uit zetten, waardoor je nooit te veel betaalt voor jouw auto. 

Previous post Volvo vernieuwt V90/S90, ook nieuws voor XC90
Next post Welke Vespa onderdelen heb je nodig?