McLaren 720GT3X, omdat het allemaal nog gekker kan

McLaren 720GT3X, omdat het allemaal nog gekker kan

Oké, met de introductie van de McLaren 720GT3X kon een glimlach op het gezicht niet uitblijven. En dat heeft te maken met de naam.

McLaren krijgt geregeld de kritiek dat ze te veel modellen uitbrengen. Wat doe je dan als autofabrikant? Precies, nog meer modellen uitbrengen! De nieuwe McLaren 720GT3X heeft een bijzondere naam. Het is net alsof de Britten met een vuist op het toetsenbord sloegen en daar kwam dan deze naam uit naar voren.

Zonder grappen en grollen, het is wat logischer als je er goed naar kijkt. Deze auto is namelijk gebaseerd op de 720 GT3 raceauto. Het is feitelijk een GT3, maar dan zonder alle bijbehorende regels om mee te kunnen doen aan kampioenschappen. McLaren Customer Racing kreeg een vrijbrief om álles uit deze raceauto te halen. Het resultaat werd de McLaren 720GT3X.

Previous post Vreemdste auto ter wereld ooit gebouwd staat te koop!
Next post Shelby Super Snake Speedster wil jij op je oprit hebben